321

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΛΙΠΑΝΣΗΣ;

Η απάντησή μας:

Όπως συμβαίνει με όλα τα συστήματα αποστράγγισης, ανάλογα με την ίδια τη μονάδα (πλαγιές, αποστάσεις κ.λπ.), τα λίπη και τα επιπλέοντα αποθέματα που προέρχονται κυρίως από δραστηριότητες μαγειρέματος και πλυντηρίου τείνουν να καθίστανται και να σκληραίνουν στους σωλήνες μεταξύ του σπιτιού και της σηπτικής δεξαμενής όταν η μονάδα δεν λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό ή καθόλου για μια συγκεκριμένη περίοδο. Ο εγκαταστάτης σας θα σας συμβουλεύσει να εφαρμόσετε μπλουζάκια επιθεώρησης με βύσμα που επιτρέπουν την εύκολη συντήρηση σε περίπτωση απόφραξης.

Για τη σηπτική δεξαμενή: όταν η μονάδα έχει κλείσει, απλώς πρέπει να ξεπλύνετε το προφίλτρο με καθαρό νερό (αυτή είναι η βούρτσα που βρίσκεται στην έξοδο της σηπτικής δεξαμενής) για να αποτρέψετε τη συσσωρευμένη ύλη να σκληρύνει με την πάροδο του χρόνου και να φράξει το φίλτρο. Ανάλογα με τη μονάδα, εάν απαιτείται παγίδα λίπους, πρέπει να αδειάζεται πριν από κάθε κλείσιμο. Αυτές οι προφυλάξεις ισχύουν για όλα τα συστήματα που διατίθενται εντός της εμβέλειάς μας, μετά από παρατεταμένη περίοδο διακοπής λειτουργίας.

Η μονάδα επεξεργασίας BIOROCK δεν επηρεάζεται καθώς μόνο τα προεπεξεργασμένα λύματα, τα οποία είναι χωρίς λίπος, φτάνουν σε αυτό το σημείο. Είναι απλώς θέμα διεξαγωγής οπτικής επιθεώρησης κάθε χρόνο σύμφωνα με τον οδηγό χρήσης μας. Κατά την εκκίνηση, μετά από 6 μήνες αδράνειας, συνιστούμε να αφήσετε το καθαρό νερό να τρέξει μέχρι το νερό να τρέξει απευθείας στη μονάδα BIOROCK. Αυτό θα επιτρέψει τον έλεγχο της σωστής ροής μέσω του διαχωριστή και την υγρασία του μέσου BIOROCK. Κανένα πρόσθετο οποιασδήποτε φύσης δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στο φίλτρο BIOROCK.

Σας συνιστούμε να αναθέσετε την ετήσια εξυπηρέτηση της μονάδας σας σε έναν επαγγελματία. Εάν ο εγκαταστάτης σας δεν είναι σε θέση να προσφέρει συμβόλαιο συντήρησης, μπορούμε να σας φέρουμε σε επαφή με μια εξειδικευμένη εταιρεία, την οποία μπορείτε να ζητήσετε στη σελίδα επικοινωνίας του ιστότοπού μας.

Συχνές ερωτήσεις

ΑΓΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΧΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

Θέλετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας;

Γεια σας, το όνομά μου είναι Rocky, specialist της BIOROCK. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για μια ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση έργου.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ;

Σχετικά με εσάς

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ

Το πρόθεμα τηλεφώνου ρυθμίζεται αυτόματα μετά την επιλογή χώρας

Τι είδους προϊόν σας ενδιαφέρει;

Εάν επιλέξετε κάτι άλλο, παρακαλείστε να το προσδιορίσετε στο πεδίο "Παρατηρήσεις".

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε