321

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ BIOROCK;

Η απάντησή μας:

Δεν επιτρέπεται η σύνδεση των δύο αγωγών εξαερισμού, του αγωγού εξαγωγής αερίου ζύμωσης σηπτικής δεξαμενής και του αγωγού εξαερισμού της μονάδας επεξεργασίας.

Η παράγραφος 4 των οδηγιών εγκατάστασης στη σελίδα 9 του οδηγού καθώς και τα διαγράμματα στις σελίδες 17 και 18 του ίδιου οδηγού (παρέχονται με κάθε σύστημα) είναι αρκετά σαφή στο σχέδιο εξαερισμού. Και οι δύο αγωγοί εξαερισμού πρέπει να διαχωρίζονται και να εγκαθίστανται σύμφωνα με το εγχειρίδιο εγκατάστασης.

Για το εν λόγω σύστημα (5EH), η Biorock επιτρέπει τη σύνδεση δύο αγωγών εξαερισμού σε έναν αγωγό από το σημείο όπου υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες στροφές (ειδικά όχι καμπύλες 90°) και όπου το τμήμα διαμέτρου 110 mm είναι ομοιογενές. Είναι ευθύνη του εγκαταστάτη να ελέγξει την αποτελεσματικότητα του συστήματος εξαερισμού κατά την ενεργοποίηση του συστήματος επεξεργασίας λυμάτων. Η ροή του αέρα μπορεί να βελτιωθεί με την εγκατάσταση ανεμοδείκτη αντί για στατικό εξαγωγέα.

Ο ηλεκτρικός εξαερισμός είναι απαραίτητος μόνο σε περίπτωση προβλημάτων στην εξασφάλιση αποτελεσματικής ροής αέρα (παρατεταμένες οσμές, μη ικανοποιητική απόδοση επεξεργασίας).

Εννέα φορές στις δέκα, η παρουσία δυσάρεστης οσμής υποδηλώνει έλλειψη αερισμού ή κακή διάταξη των αγωγών εξαερισμού.

Συχνές ερωτήσεις

ΑΓΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΧΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

Θέλετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας;

Γεια σας, το όνομά μου είναι Rocky, specialist της BIOROCK. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για μια ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση έργου.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ;

Σχετικά με εσάς

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ

Το πρόθεμα τηλεφώνου ρυθμίζεται αυτόματα μετά την επιλογή χώρας

Τι είδους προϊόν σας ενδιαφέρει;

Εάν επιλέξετε κάτι άλλο, παρακαλείστε να το προσδιορίσετε στο πεδίο "Παρατηρήσεις".

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε