ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ;

Η απάντησή μας:

Η συχνότητα αντικατάστασης των σάκων μέσων με βάση τα ορυκτά της μονάδας επεξεργασίας βρίσκεται στον οδηγό χρήσης. Υποδεικνύουμε μια μέση διάρκεια ζωής 10 ετών.

Αυτή η διάρκεια είναι ενδεικτική και αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των χρηστών σχετικά με την απαραίτητη συντήρηση του συστήματος BIOROCK.

Έχουμε μονάδες που λειτουργούν για πάνω από 20 χρόνια στη βόρεια Ευρώπη και εξακολουθούν να λειτουργούν εξαιρετικά με τους αρχικές σάκους. Κατά συνέπεια, γνωρίζουμε ότι με αποτελεσματική παρακολούθηση, η διάρκεια ζωής των σάκων μπορεί να είναι πάνω από 10 χρόνια.

Το μέσο με βάση τα ορυκτά είναι αδρανές υλικό, δεν αλλοιώνεται με την πάροδο του χρόνου και διατηρεί τα χαρακτηριστικά του εάν το σύστημα συντηρείται τακτικά.

Στις συστάσεις συντήρησης, εφόσον δεν έχει συμβεί μη φυσιολογική μόλυνση, συνιστάται, μεταξύ άλλων, να καλέσετε μόνο έναν επαγγελματία για να εκτελεί υπηρεσίες συντήρησης κάθε 5 έως 10 χρόνια, που περιλαμβάνει την αφαίρεση των σάκων, το ξέπλυμα, την αναδιαμόρφωσή τους (εξαερώνοντάς τα) και τελικά επανατοποθετώντας τα.

Συχνές ερωτήσεις

ΑΓΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΧΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

Θέλετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας;

Γεια σας, το όνομά μου είναι Jörg, Commercial Manager της BIOROCK. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για μια ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση έργου.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ;

Σχετικά με εσάς

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ

Το πρόθεμα τηλεφώνου ρυθμίζεται αυτόματα μετά την επιλογή χώρας

Τι είδους προϊόν σας ενδιαφέρει;

Εάν επιλέξετε κάτι άλλο, παρακαλείστε να το προσδιορίσετε στο πεδίο "Παρατηρήσεις".

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε