321

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΙ ΑΓΩΓΩΝ - ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΓΩΓΟΙ ΜΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 100;

Η απάντησή μας:

Ο εξαερισμός του συστήματος πρέπει να διεξάγεται πολύ προσεκτικά. Αφενός πρέπει να απομακρυνθεί το αέριο ζύμωσης από τις σηπτικές δεξαμενές και αφετέρου να διασφαλιστεί ο σωστός αερισμός της μονάδας επεξεργασίας BIOROCK.

Η διάμετρος που αναφέρεται στις οδηγίες του BIOROCK είναι 100 mm. Αυτό είναι το ευρωπαϊκό πρότυπο και από αυτή την άποψη το σύστημα BIOROCK έχει περάσει τις αρχικές δοκιμές πιστοποίησης και λειτουργεί σε άλλες χώρες.

Η διάμετρος 110 mm που χρησιμοποιείται εκτενώς στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ελάχιστη. Ως μέσο λήψης των απαραίτητων προφυλάξεων, όπως και με την εγκατάσταση οποιουδήποτε συστήματος εξαερισμού υγιεινής, δεν πρέπει να υπάρχουν στροφές 90°. Το σύστημα θα λειτουργεί τέλεια με στροφές 45° χωρίς αντίστροφη κλίση. Η διάμετρος των γραμμών εισόδου στη σηπτική δεξαμενή πρέπει να είναι τουλάχιστον ίση με τη διάμετρο της εξόδου εκροής λυμάτων του κτιρίου.

Συχνές ερωτήσεις

ΑΓΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΧΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

Θέλετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας;

Γεια σας, το όνομά μου είναι Rocky, specialist της BIOROCK. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για μια ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση έργου.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ;

Σχετικά με εσάς

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ

Το πρόθεμα τηλεφώνου ρυθμίζεται αυτόματα μετά την επιλογή χώρας

Τι είδους προϊόν σας ενδιαφέρει;

Εάν επιλέξετε κάτι άλλο, παρακαλείστε να το προσδιορίσετε στο πεδίο "Παρατηρήσεις".

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε