321

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΣΗΠΤΙΚΕΣ ΔΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΗΣ BIOROCK;

Η απάντησή μας:

Σε απάντηση της ερώτησής σας σχετικά με τη χρήση των μονάδων επεξεργασίας BIOROCK με μια "μη BIOROCK" σηπτική δεξαμενή, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτό είναι τεχνικά εφικτό, αλλά θα υποβληθεί στον έλεγχο μας σχετικά με ζητήματα εγγύησης.

Η διαμόρφωση των σηπτικών δεξαμενών δεν είναι αποκλειστική για το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Γερμανία για παράδειγμα αναγνωρίζει επίσης τη συναρμολόγηση της μονάδας επεξεργασίας BIOROCK με άλλες σηπτικές δεξαμενές με σήμανση CE.

Ένας τοίχος χωρίσματος στη σηπτική δεξαμενή είναι υποχρεωτικός σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία, την οποία έχουμε τυποποιήσει για να βελτιστοποιήσουμε τη γκάμα των προϊόντων μας.

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι μονάδες επεξεργασίας BIOROCK μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα με οποιαδήποτε σηπτική δεξαμενή εφ' όσον επωφελείται από την ετικέτα CE, είναι αποτελεσματική, το σωστό μέγεθος και εξοπλισμένη με προ-φίλτρο.

Η αποτελεσματικότητα της επεξεργασίας δεν επηρεάζεται, οι όροι εγγύησης όσον αφορά τη μονάδα επεξεργασίας παραμένουν αμετάβλητοι και οι οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης είναι οι ίδιες. Θα πρέπει να ληφθούν υπόψη συγκεκριμένες οδηγίες από τον κατασκευαστή της εν λόγω σηπτικής δεξαμενής.

Συχνές ερωτήσεις

ΑΓΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΧΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

Θέλετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας;

Γεια σας, το όνομά μου είναι Rocky, specialist της BIOROCK. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για μια ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση έργου.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ;

Σχετικά με εσάς

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ

Το πρόθεμα τηλεφώνου ρυθμίζεται αυτόματα μετά την επιλογή χώρας

Τι είδους προϊόν σας ενδιαφέρει;

Εάν επιλέξετε κάτι άλλο, παρακαλείστε να το προσδιορίσετε στο πεδίο "Παρατηρήσεις".

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε