321

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΑΙΟΛΙΚΗΣ Ή ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Ο ΑΕΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ;

Η απάντησή μας:

Η επιλογή του τύπου ανεμιστήρα εξάτμισης εξαρτάται από τον εξοπλισμό:

Για τη σηπτική δεξαμενή και την απομάκρυνση του αερίου ζύμωσης: το δίκτυο εξαερισμού θα είναι εξοπλισμένο με στατικό ανεμιστήρα εξάτμισης ή ανεμιστήρα εξάτμισης με αέρα που βρίσκεται τουλάχιστον 40 cm πάνω από την κορυφογραμμή του κτιρίου και τουλάχιστον 1 m από οποιαδήποτε παράθυρα ή οποιοδήποτε άλλο σύστημα εξαερισμού. Η μονάδα επεξεργασίας θα αερίζεται ξεχωριστά από τη σηπτική δεξαμενή από έναν ανεμιστήρα εξάτμισης με αιολική ενέργεια (με λεπίδες) επίσης τοποθετημένο στην κορυφογραμμή του κτιρίου.

Ο ηλεκτρικός αερισμός είναι απαραίτητος μόνο σε περίπτωση προβλημάτων διασφάλισης αποτελεσματικής ροής αέρα (παρατεταμένες οσμές, μη ικανοποιητική αποτελεσματικότητα επεξεργασίας). Εννέα φορές στισ δέκα, η παρουσία δυσάρεστης οσμής υποδηλώνει έλλειψη αερισμού ή κακή διάταξη των αγωγών εξάτμισης.

Οι οδηγίες εγκατάστασής μας συνιστούν τη χρήση ανεμιστήρα εξάτμισης με αιολική ενέργεια στο φίλτρο BIOROCK, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις σε περίπτωση ανεπαρκούς εξαερισμού.

  • Όταν το σύστημα εξαερισμού της σηπτικής δεξαμενής είναι ανεπαρκές, αυτό γίνεται εμφανές σχεδόν αμέσως μέσω της ανάπτυξης παρατεταμένων δυσοσμιών. Η ροή του αέρα μπορεί έτσι να βελτιωθεί με την εγκατάσταση μιας ανεμογεννήτριας.
  • Όταν ο εξαερισμός του φίλτρου δεν λειτουργεί καλά, δεν υπάρχει σχεδόν καμία μυρωδιά και ο ιδιοκτήτης ενημερώνεται μόνο για τα κακά αποτελέσματα καθαρισμού του νερού κατά τη διάρκεια μιας συντήρησης. Προκειμένου να διατηρηθεί η αποτελεσματικότητα, συνιστούμε να είναι πάντα εγκατεστημένος ανεμιστήρας εξάτμισης με αιολική ενέργεια. Εάν ο εγκαταστάτης επιβεβαιώσει ωστόσο ότι θα ήταν επαρκής ένας στατικός ανεμιστήρας εξάτμισης (για παράδειγμα δοκιμή καπνού), αυτό δεν είναι πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση, εάν απαιτείται να παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης βάσει της εγγύησης, ο πρώτος έλεγχος που θα πραγματοποιηθεί αφορά την αποτελεσματικότητα του εξαερισμού και, εάν δεν είναι αποτελεσματικός, αυτό θα πρέπει να διορθωθεί με έξοδα του ιδιοκτήτη.

Συχνές ερωτήσεις

ΑΓΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΧΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

Θέλετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας;

Γεια σας, το όνομά μου είναι Rocky, specialist της BIOROCK. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για μια ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση έργου.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ;

Σχετικά με εσάς

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ

Το πρόθεμα τηλεφώνου ρυθμίζεται αυτόματα μετά την επιλογή χώρας

Τι είδους προϊόν σας ενδιαφέρει;

Εάν επιλέξετε κάτι άλλο, παρακαλείστε να το προσδιορίσετε στο πεδίο "Παρατηρήσεις".

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε