321

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΩΝ -  MULTIROCK

ΈΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΈΣ ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ ΆΤΟΜΑ

MULTIROCK, Ένα  Σύστημα Επεξεργασίας Λυμάτων Δύο Σταδίων Χωρίς Ηλεκτρικό Ρεύμα

Χρειάζεστε ένα σύστημα επεξεργασίας λυμάτων για περισσότερα από 30 άτομα; Στη BIOROCK, έχουμε τη σωστή λύση για εσάς! Το σύστημά μας MULTIROCK είναι η ιδανική λύση για την επεξεργασία λυμάτων με χωρητικότητα έως 30 άτομα. Κατασκευασμένο με τις μονάδες επεξεργασίας ECOROCK-5010 που εγκαθιστούμε παράλληλα, το MULTIROCK είναι ένα αρθρωτό σύστημα που σας προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού, ενώ είναι εύκολο στην εγκατάσταση. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διευκολύνει τη διάθεση λυμάτων υψηλής χωρητικότητας για κοινότητες με 30+ άτομα.

Όταν οι μονάδες ECOROCK-5010 εγκαθίστανται παράλληλα, μπορούν να εξυπηρετήσουν 30, 60, 90, 120, 180, άτομα (Π.Ε.) κ.ο.κ.

Οι λύσεις MULTIROCK είναι ιδανικές για μικρές συλλογικότητες, καταλύματα, εστιατόρια, κάμπινγκ ή άλλες υποδομές.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΟΥ

ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΩΦΕΛΕΙΕΣ ΤΟΥ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΨΗΛΗΣ
ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ MULTIROCK

MULTIROCK Ηλεκτρικά
συστήματα
Συστήματα
Βιολογικού
Μέσου
Υψηλή διάρκεια ζωής του μέσου      
Χαμηλά Λειτουργικά Κόστη        
Ελάχιστη Ετήσια Συντήρηση       
Ξεκούραστη Εγκατάσταση       
Χωρίς Οσμές         
Μεγάλα Διαστήματα Μεταξύ Εκκενώσεων της Σηπτικής Δεξαμενής                
Χωρίς Ηλεκτρικό Ρεύμα        
Αθόρυβο        
Περίοδοι Μακράς Απουσίας – Εποχιακή Χρήση      

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΣΟ “BIOROCK MEDIA” 

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΛΥΣΗ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΧΗΜΙΚΑ ΑΔΡΑΝΕΣ & ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ

Στο τελευταίο στάδιο της επεξεργασίας τα λύματα περνούν μέσα από διαδοχικές στρώσεις του BIOROCK Media με φυσική ροή. Το BIOROCK Media είναι εμποτισμένο με ένζυμα έτσι ώστε να επιτευχθεί η ταχεία εκκίνηση και να αναπτυχθεί ο σωστός τύπος βακτηρίων. Αυτά τα βακτήρια δημιουργούν τεράστιο αριθμό αποικιών για να επεξεργαστούν τάχιστα τα οργανικά απόβλητα.

Η φιλοσοφία επεξεργασίας συνδυάζει την αερόβια/ανοξική βιολογική επεξεργασία και την φίλτρανση. Το τεχνολογικό προτέρημα της BIOROCK χαρακτηρίζεται από τις ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης και την ικανότητα διαχείρισης διακοπτόμενων (εποχιακών) φορτίσεων (π.χ. Εξοχικές κατοικίες, Ξενώνες, Κατασκηνώσεις κ.λπ.).

ΤΟ BIOROCK MEDIA ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΑΔΡΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ – ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. 
ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ BIOROCK

 

Ecorock-5010

Όγκος 5000 λίτρα
Διαστάσεις (σε mm)
Μήκος Πλάτος Ύψος
3800 1150 2285

Βάρος

596 Kg

Λήψεις Τεχνικό φυλλάδιο

MULTIROCK ΥΨΗΛΉΣ ΧΩΡΗΤΙΚΌΤΗΤΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ ΟΙΚΙΑΚΏΝ ΛΥΜΆΤΩΝ

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ MULTIROCK

 

Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία παρέχει σταθερά υψηλής ποιότητας εκροή, που ανταποκρίνεται σε όλα τα αυστηρότερα πρότυπα. Με τη βοήθεια της φύσης, η αποτελεσματική τεχνική βιολογικού καθαρισμού μας δεν απαιτεί ηλεκτρική ενέργεια και δεν έχει κινούμενα μέρη, καθιστώντας το κόστος συντήρησης και λειτουργίας ιδιαίτερα χαμηλό.

Οι μονάδες κατασκευάζονται με περιστροφική χύτευση σε ανθεκτικές δεξαμενές HDPE με ελαφριά, χαμηλού προφίλ, καλύμματα πρόσβασης. Οι μονάδες παρέχονται ως πλήρες πακέτο για απλή εγκατάσταση. Η μονάδα επεξεργασίας ECOROCK χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνολογία σταθερού βιολογικού φιλμ με ειδικές λειτουργίες για την επίτευξη μιας εκροής χωρίς οσμή, κατάλληλης για άρδευση ή επαναχρησιμοποίηση στο σύστημα γκρίζου νερού.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ MULTIROCK ΤΗΣ BIOROCK

ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ
ΧΩΡΙΣ ΟΣΜΕΣ
ανακυκλώσιμο
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ
100% ΑΘΟΡΥΒΟ

ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

Διατηρώντας την φιλοσοφία του ονόματος BIOROCK και της υφιστάμενης γκάμας προιόντων, το σύστημα MULTIROCK λειτουργεί χωρίς ηλεκτρισμό, αποφεύγοντας κάθε κίνδυνο βλάβης και εξασφαλίζοντας ελάχιστα κόστη λειτουργίας και συντήρησης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ

Το κόστος απόκτησης της λύσης MULTIROCK είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Η εξοικονόμηση κατά την αγορά του προϊόντος συμπληρώνεται από το κόστος λειτουργίας της γραμμής MULTIROCK, το οποίο είναι από τα χαμηλότερα στην αγορά. Λειτουργώντας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, και επομένως χωρίς μηχανικά μέρη που είναι συνώνυμα της βαριάς συντήρησης, το σύστημα MULTIROCK επιτρέπει στον χρήστη του να πραγματοποιήσει σημαντική εξοικονόμηση τόσο από πλευράς κατανάλωσης ενέργειας όσο και από πλευράς συντήρησης του συστήματος.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Το MULTIROCK είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό όσον αφορά τον καθαρισμό οικιακών λυμάτων και έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα από τα συστήματα με τις καλύτερες επιδόσεις στην αγορά.

Η φιλική προς το περιβάλλον μονάδα επεξεργασίας λυμάτων που αποτελείται από πολλά ECOROCK-5010 εγκατεστημένα παράλληλα, συμμορφώνεται με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για την επεξεργασία των οικιακών λυμάτων και επιτρέπει την απευθείας απόρριψη των επεξεργασμένων λυμάτων στο φυσικό περιβάλλον. (Θα πρέπει να ρωτήσετε τις τοπικές περιφερειακές αρχές για να μάθετε τις τοπικές κανονιστικές απαιτήσεις σχετικά με τη χρήση των λυμάτων για σκοπούς άρδευσης).

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΗΠΤΙΚΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ

Εάν έχετε ήδη έναν λειτουργικό στεγανό βόθρο (σηπτική δεξαμενή) και θέλετε απλά να τον αναβαθμίσετε η μονάδα επεξεργασίας ECOROCK-5010 είναι η ιδανική λύση. Ταιριάζει στις περισσότερες πρωτοβάθμιες δεξαμενές της αγοράς και θα συμπληρώσει τέλεια την σηπτική σας δεξαμενή.

ΔΙΑΘΈΣΙΜΟΣ ΝΈΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΉΣ ΠΟΛΛΑΠΛΏΝ ΔΡΌΜΩΝ

Ο νέος μας διαχωριστής πολλαπλών κατευθύνσεων διασφαλίζει ότι τα προεπεξεργασμένα λύματα κατανέμονται με συνέπεια στις μονάδες ECOROCK-5010.

Ο διαχωριστής πολλαπλών δρόμων απαιτείται πάντα όταν 2 ή περισσότερες μονάδες εγκαθίστανται παράλληλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν στο έργο σας.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ;

Σχετικά με εσάς

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ

Το πρόθεμα τηλεφώνου ρυθμίζεται αυτόματα μετά την επιλογή χώρας

Τι είδους προϊόν σας ενδιαφέρει;

Εάν επιλέξετε κάτι άλλο, παρακαλείστε να το προσδιορίσετε στο πεδίο "Παρατηρήσεις".

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε