321

Σχετικα Με Τη BIOROCK| Βιώσιμη επεξεργασία λυμάτων

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η BIOROCK ιδρύθηκε το 1988 και είναι μια εταιρεία γνωστή για την εμπειρία της στην επεξεργασία οικιακών λυμάτων. Έχει ένα παγκόσμιο όραμα της επιχείρησης - από την ανάπτυξη των προϊόντων της εσωτερικά έως την επέκταση του διεθνούς δικτύου πωλήσεων.

Τα τελευταία 25 χρόνια, η BIOROCK έχει υλοποιήσει επιτυχημένα έργα παγκοσμίως.

Το φάσμα των πιστοποιημένων λύσεων για την αποχέτευση μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για την επεξεργασία λυμάτων από μια μεμονωμένη κατοικία, αλλά και για ομάδες σπιτιών, εστιατορίων, ξενοδοχείων, κάμπινγκ, ιδρυμάτων (σχολεία, αίθουσες κ.λπ.), εμπορικά γραφεία και πολυκατοικίες.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων του BIOROCK αποτελείται από επαγγελματίες που είναι παθιασμένοι με τη δουλειά τους και τις περιβαλλοντικές προκλήσεις της προστασίας του νερού.

Η ενέργεια των ερευνητών μας διασφαλίζει την ανάπτυξη νέων θεραπειών, δοκιμασμένων σε ένα «ζωντανό» περιβάλλον σε συνεργασία με ένα εθνικό ερευνητικό κέντρο.

Το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης μας είναι εξοπλισμένο με τα καλύτερα και πιο ενημερωμένα προγράμματα λογισμικού σχεδιασμού και είναι σε θέση να σχεδιάσει τις καλύτερες δεξαμενές, κυριαρχώντας στις μεταβλητές των αντοχών των υλικών, της αντοχής στις πιέσεις του εδάφους και του νερού, της γεωμετρίας και του πάχους τοιχώματος.