321

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ;

Η απάντησή μας:

Η μέση διάρκεια ζωής των 10 ετών είναι ενδεικτική και αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των χρηστών σχετικά με την ανάγκη τακτικής συντήρησης του συστήματος BIOROCK.

Έχουμε μονάδες που λειτουργούν για πάνω από 20 χρόνια στη βόρεια Ευρώπη και εξακολουθούν να λειτουργούν εξαιρετικά με τις αρχικές τσάντες. Κατά συνέπεια, γνωρίζουμε ότι με αποτελεσματική παρακολούθηση, η διάρκεια ζωής των σάκων μπορεί να είναι μεγαλύτερη από 10 χρόνια.

Τα μέσα με βάση τα ορυκτά είναι ένα αδρανές υλικό, δεν αλλοιώνεται με την πάροδο του χρόνου και διατηρεί τα χαρακτηριστικά του εάν το σύστημα συντηρείται καλά.

Ωστόσο, εάν η συντήρηση του συστήματος παραμεληθεί και η τυχαία ρύπανση έχει επιπτώσεις στην αποτελεσματικότητα καθαρισμού της μονάδας επεξεργασίας, σχεδόν σίγουρα θα χρειαστεί να αλλάξετε τις σακούλες μέσων το συντομότερο δυνατό. Σας συνιστούμε να καλέσετε τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία. Το κόστος για την αντικατάσταση των σάκων μέσων εκτιμάται σήμερα στα περίπου 700 GBP για ένα σύστημα 6PE.

Συχνές ερωτήσεις

ΑΓΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΧΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

Θέλετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας;

Γεια σας, το όνομά μου είναι Rocky, specialist της BIOROCK. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για μια ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση έργου.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ;

Σχετικά με εσάς

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ

Το πρόθεμα τηλεφώνου ρυθμίζεται αυτόματα μετά την επιλογή χώρας

Τι είδους προϊόν σας ενδιαφέρει;

Εάν επιλέξετε κάτι άλλο, παρακαλείστε να το προσδιορίσετε στο πεδίο "Παρατηρήσεις".

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε