321

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ BIOROCK ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ;

Η απάντησή μας:

Το μη ηλεκτρικό σύστημα επεξεργασίας λυμάτων BIOROCK έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα από τα συστήματα με την καλύτερη απόδοση στην αγορά. (Τα αποτελέσματα απόδοσης καθαρισμού που εκφράζονται ως ποσοστό έχουν ως εξής, BOD: 99%, COD: 96%, SS: 99% .) Ένα βιολογικό φίλτρο, το οποίο συμμορφώνεται με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για την επεξεργασία οικιακών λυμάτων, επιτρέπει την απόρριψη των επεξεργασμένων λυμάτων απευθείας στο φυσικό περιβάλλον. Αυτά τα λύματα είναι οργανικής προέλευσης και υπάρχει πιθανός κίνδυνος για την υγεία · τα λύματα δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν άμεσα στην ίδια κατάσταση. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχει απαίτηση να διασφαλιστεί το φιλτράρισμα των επεξεργασμένων λυμάτων και η απόρριψη στη δεξαμενή ή σε φυσικό περιβάλλον υπόκειται σε άδεια.

Όταν όλες οι επιλογές έχουν επαληθευτεί, θα πρέπει να κάνετε έρευνες με τις τοπικές τοπικές αρχές προκειμένου να μάθετε τις τοπικές κανονιστικές απαιτήσεις σχετικά με τη χρήση των λυμάτων για σκοπούς άρδευσης.

Ο νόμος απαγορεύει κάθε επαφή με τα επεξεργασμένα λύματα. Επομένως το πότισμα με ψεκαστήρες δεν επιτρέπεται. Μπορεί να επιτρέπεται η υπόγεια άρδευση ενός καλλωπιστικού κήπου. Απαγορεύεται η χρήση επεξεργασμένου νερού για πότισμα φυτών που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση.

Συχνές ερωτήσεις

ΑΓΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΧΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ BIOROCK

Θέλετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας;

Γεια σας, το όνομά μου είναι Rocky, specialist της BIOROCK. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για μια ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση έργου.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ;

Σχετικά με εσάς

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ

Το πρόθεμα τηλεφώνου ρυθμίζεται αυτόματα μετά την επιλογή χώρας

Τι είδους προϊόν σας ενδιαφέρει;

Εάν επιλέξετε κάτι άλλο, παρακαλείστε να το προσδιορίσετε στο πεδίο "Παρατηρήσεις".

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε