Η εταιρία

Ιδρύθηκε το 1988, BIOROCK είναι μια εταιρεία γνωστή για την εμπειρία της στην επεξεργασία των οικιακών λυμάτων. Έχει ένα παγκόσμιο όραμα της επιχείρησης - από την ανάπτυξη των προϊόντων της εσωτερικά στην επέκταση του διεθνούς δικτύου πωλήσεων της.

Τα τελευταία 25 χρόνια, η BIOROCK υλοποίησε παγκοσμίως επιτυχημένα έργα .

Η γκάμα πιστοποιημένων λύσεων για την επεξεργασία λυμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για την επεξεργασία σε ιδιωτική κατοικία, αλλά και σε ομάδες κατοικιών, εστιατορίων, ξενοδοχείων, κατασκηνώσεων, θεσμών (σχολεία, αίθουσες κ.λπ.), εμπορικά γραφεία και πολυκατοικίες.

Η ομάδα μας

Η ομάδα ειδικών της BIOROCK αποτελείται από επαγγελματίες με πάθος για το έργο τους και τις περιβαλλοντικές προκλήσεις της προστασίας του νερού.

Η ενέργεια των ερευνητών εξασφαλίζει την ανάπτυξη νέων τρόπων επεξεργασίας, ελεγμένων σε 'πραγματικές' συνθήκες σε συνεργασία με ένα εθνικό ερευνητικό κέντρο.

Το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης είναι εξοπλισμένο με τα καλύτερα και πλέον σύγχρονα προγράμματα σχεδιασμού και είναι σε θέση να σχεδιάσει τις καλύτερες δεξαμενές, να ελέγξει τις μεταβλητές των αντοχών των υλικών, την αντίσταση στις πιέσεις του εδάφους και του νερού, τη γεωμετρία και το πάχος των τοιχωμάτων.